TUNNELKAS

OOK OP JOUW LOCATIE?

KASGOED

Naast het mobiele KipGoed produceren en installeren wij professionele tunnelkassen. Deze leveren wij ook als ophok- en afscherm oplossing i.v.m. de vogelgriep.

Een oerdegelijke, professionele tunnelkas op jouw locatie. Ideaal voor de moestuin, kwekerij, opslag, stadslandbouwproject, school, ophok mogelijkheid, etc.


Wij maken in eigen beheer deze complete kassen. De standaardmaat van de tunnelkas is 6 meter lang bij 4 meter breed en 2,5 meter hoog (oppervlakte 24m2). De kas is te verlengen met lengtes van 2 meter.


STORMVAST EN OERDEGELIJK
De kas is stormvast vanwege de degelijke grondankers van ca. 60 cm diep en de bogen (diameter: 32 mm) die uit één geheel bestaan. De grondankers maken wij in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard is al het ijzerwerk verzonken. De folie leveren we in de beste kwaliteit; helder in een dikte van 200 micron. De deur bestaat uit duurzaam Douglas hout, polycarbonaat en is afsluitbaar.

TRANSPORT EN OPBOUW
De kassen zijn geschikt om zelf op te bouwen. Wij leveren de kas met onze speciale trailer af op locatie en draaien ook de grondankers in de grond. Daarna kunt u met de handleiding zelf aan de slag. Indien gewenst bouwen wij tegen meerprijs de kas ook volledig voor u op.

PRIJZEN (excl. 21% btw)
Kas van 6 x 4 meter, incl. 1 deur en het plaatsen van de grondankers: € 1050,-.
Transport: € 0,50 per km vanaf Wijk bij Duurstede.

OPTIONEEL
Per extra lengte van 2 meter: € 200,-
Tweede deur: € 185,-
(voor het betreden van de kas via 2 kanten)
Volledige opbouw: € 275,- (prijs op basis van 6 x 4 m)

grondankers: ca. 60 cm diep, verzonken staal.

LEVERTIJD
Wij zijn in de zomerperiode druk met de buitenvarkens (Buitengewone Varkens) en de kippen (KipGoed) en produceren in de winter onze kassen. We leveren/installeren deze dan voor het tuinseizoen uit.

CONTACT
Heb je vragen of wil je graag een kas bestellen, neem dan bij voorkeur contact op per e-mail (info@kipgoed.nl).

Deur: duurzaam Douglas hout, polycarbonaat, afsluitbaar, ca. 50 cm in de grond te plaatsen.

Eenvoudig!

In een dagdeel bouwen wij samen met de locatie de kas op. Zo kost het je minimale inspanning en kunnen wij betrouwbare kwaliteit neerzetten!

Duurzaam materiaal

Om de kas storm bestendig te plaatsen op locatie wordt er gebruik gemaakt van degelijke ankers en gebogen extra dikke buizen uit een geheel. 

Handmade!

Kasgoed heeft de volledige kas in eigen productie. Buigt de buizen en last de ankers, is hierdoor minder afhankelijk van leveranciers en kan snel schakelen.

CONTACT

Amerongerwetering 13
Langbroek

Email: info@kipgoed.nl

Phone: 06-22046803

Kvk: 80272647

Btw: NL861614525B01

Iban: NL09 TRIO 0320 0552 56